Våra behandlingar

Medicinska behandlingar

Acne

Vi driver forskning på Acne Vulgaris. Acne är en mer eller mindre kronisk hudsjukdom som kan drabba ungdom som vuxen. Vetenskapen och erfarenheten handlar om att söka tidigt och behandla tidigt för att undvika acneärr vilket kan vara lidande.

Kontakta kliniken för mer information.
Pris hudmottagning: 600:-

Huvudvärk/migrän

Migrän eller spänningshuvudvärk påverkar livskvalitén och är en av de vanligaste orsakerna till sjukskrivning och nedsatt arbetsförmåga.

Efter en klinisk undersökning och noggrann medicinsk genomgång av internationella kriterier för huvudvärk fastställs din typ av huvudvärk och därefter behandlas du med små doser botox. I samarbete med svenska migränförbundet, Neuroenheten Stockholm, American headache and migraine association.

Behandlingen är individuell. Boka en tid för konsultation så utreder vi och diagnostiserar vilken typ av huvudvärk/migrän du har. Utifrån detta kan vi tydligt se vilken behandling som passar bäst för dig.

Pris: från 4.200:-

Svettbehandling

Överdrivna svettningar kan enkelt behandlas med hjälp av botoxinjektioner. Botox blockerar svettkörtlarna under cirka 6-7 månader och därefter behövs ny behandling. Effekten förlängs efter varje behandling då svettkörtlarna inte återfår sin fulla aktivitet mellan varje injektion.

Pris 6000:-

Ärrkorrigering

Acneärr/gropig hy: En kur brukar oftast innebära tre eller fyra injiceringar som sker vid separata tillfällen. Behandling sker med ca fyra-fem veckors mellanrum. Man ser ofta en viss förbättring redan från första behandlingen.  Efter behandlingen så har huden både bättre fuktbalans och struktur, men också elasticitet.

fr. 3000:-

Eksem

Eksem är en inflammatorisk hudsjukdom. Huden blir irriterad, torr och ofta röd och smärtsam. Klåda är ett vanligt tecken. Vi behandlar Atopiskt-, kontakt och mjälleksem.

Pris hudmottagning: 600:-

Rosacea

Rosacea är ett samlingsnamn för en hudsjukdom med flera olika varianter. Röda utslag i ansiktet och hudrodnad. Kontakta oss för konsultation och receptskrivning.

Pris hudmottagning: 600:-

Tandgnissling

Vaknar du med huvudvärk eller ömma käkar? Tillståndet beror oftast på stress. För att få käkmuskulaturen att slappna av och att vänja av detta beteende kan man behandla tillståndet med botox. I många fall går man till tandläkaren, men en bettskena löser inte problemet. Den skyddar dina tänder men tar inte bort din tandgnissling eller huvudvärk. Behandlingen med botox gör att du slappnar av i muskulaturen och i längden förändras ditt invanda beteende.

Pris: 6.000:-