Dr.G Clinic » Din läkare inom estetisk- och klinisk medicin

Läppar

Heartlips_RGB

Läppar

Dr.G är specialist i läppkonturering och skulptering. Vi använder oss av patenterad Pix’l-teknik för högsta patientsäkerhet och minst biverkningar. Hos oss är behandlingarna naturliga och enkla.

Huden är rik på hyaluronsyra, men när vi blir äldre försämras fördelningen av hyaluronsyran i huden. Det är det som leder till våra ålderstecken såsom rynkor och linjer. Restylane består av en hyaluronsyra likvärdig med kroppens egna. Vi fyller helt enkelt på kroppen egna förråd och du återfår dina naturliga ansiktsdrag. Restylande kan även användas för att förhöja ansiktsdragen. En behandling tar vanligtvis mindre än 30 minuter och du ser resultatet direkt.

Restylane ger stöd åt hudens struktur, tillför volym och återfuktar. Linjer lyfts upp och slätas ut. Är inte permanent och hållbarheten är individuell. Olika faktorer spelar in på hållbarheten. Ålder, hydtyp, livsstil och vilket behandlingsområdet man väljer. Behandlingen kan upprepas så många gånger som du vill. Genomsnittlig hållbarhetstid är cirka 6 – 12 månader.

 

Pris:

Parlene/Emervel Deep 4320:-

(Heartlips™)

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*