Dr.G Clinic » Din läkare inom estetisk- och klinisk medicin

OM DR.G

Dr.G verkar för en stark självkänsla

Vi strävar alltid efter att stärka din självkänsla genom att minska eller eliminera medicinska och/eller estetiska behov. Hos oss får du råd, stöd och snabb hjälp utifrån ditt individuella behov. VÄLBEFINNANDE – helt enkelt. Du ser och känner ett resultat snabbt. Vårt mål är att du aldrig ska känna dig begränsad på grund av dina besvär. Din extrema migrän kan försvinna, vilket i sin tur leder till en lättare vardag. Asymmetri i det visuella kan korrigeras, vilket i sin tur leder till avlägsnat komplex. Acne kan botas, vilket i sin tur eliminerar en obehagskänsla. Dr.G Clinic arbetar alltid i överenskommelse med vetenskap, beprövad teknik och erfarenhet. Dr.Gs styrka är att via en noggrann bakgrundsanalys utforma individuella konsultationer med patienten i centrum.

Doktor Ghoncheh Yazdani

är legitimerad läkare med bred kunskap och flera års erfarenhet. Hon är certifierad inom estetisk medicin och har en övergripande förståelse för hälsa och skönhet inom såväl vetenskap, som teknologi och estetik. Ghoncheh forskar inom acne, är nytänkande och kreativ. Ghoncheh använder sig av den senaste tekniken och omvärldsbevakar hela tiden utveckligen inom sitt område för att alltid ligga i framkant.

”För att utvecklas, uppfylla krav och nå sitt mål inom läkarkonsten krävs vetenskap, teknologi, nytänkande och kreation. Jag har deltagit i flertal utbildningar och världskongresser för att utvecklas i min profession som läkare och inom estetisk medicin. Jag arbetar alltid i överenskommelse med vetenskap och beprövad erfarenhet. Min styrka är utformning av individuell konsultation med patienten i centrum och noggrann bakgrundsanalys.”

Med vänlig hälsning,

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*